Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از مشهد،  رضا خواجه نائینی صبح امروز در بازدید از آزمایشگاه تشخیص کرونا جهاد دانشگاهی‌مشهد، اظهارکرد: امروز به پیشنهاد معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاد دانشگاهی خراسان‌رضوی، بازدیدی از آزمایشگاه جهاد دانشگاهی صورت گرفت و شاهد تلاش‌های آنان در حوزه تشخیص ویروس کرونا و آغاز تست عملی تشخیص ویروس هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طرح آغاز شده توسط جهاد دانشگاهی، طرح خوبی است اما تفاوت‌هایی نیز با تست‌های معمول دارد که مهم ترین آن، شناسایی ناقلین ویروس کرونا است.

معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد ضمن اشاره به پیشنهاد ارائه شده به شورای اسلامی شهر مبنی بر انجام تست کرونا در مناطق شهرداری توسط جهاد دانشگاهی بیان کرد: به احتمال بسیار زیاد این پیشنهاد امروز در صحن شورا مصوب می‌شود تا بتوانیم به این طریق کمکی به این موضوع کرده باشیم.

خواجه ‌نائینی خاطرنشان کرد: طرح جهاد دانشگاهی می‌تواند در بلند مدت شناخت بهتری از این ویروس و نحوه توزیع آن را به ما ارائه دهد و کارهای مطالعاتی زیادی را می‌توان به وسیله آمارهای کسب شده از این طرح انجام داد. ضمن اینکه در وضعیت موجود شناسایی افراد ناقل ویروس بسیار موثر است و امیدواریم تلاش‌های دوستان مثمرثمر باشد و ما را در کنترل این ویروس در شهر مشهد یاری کند، همچنین لازم به ذکر است که در شهر مشهد وضعیت تقریبا مساعد است و اگر این روند ادامه پیدا کند می‌توانیم روزی پایان کوید 19 را اعلام کنیم.

کمک 10 میلیارد تومانی شهرداری برای ضدعفونی و گندزدایی مکان‌های عمومی

وی در خصوص اقدامات شهرداری برای مقابله با ویروس کرونا تصریح کرد: شهرداری در دو حوزه اقدامات خود را آغاز کرده است؛ اولین حوزه که به طور مستقیم با این بیماری ارتباط دارد و در روزهای ابتدایی اعلام این بیماری، کمک 10 میلیارد تومانی توسط شورای اسلامی شهر مشهد برای ضدعفونی و گندزدایی مکان‌های عمومی اعم از مترو، اتوبوس، پارک‌ها، پل‌ها، سرویس‌های بهداشتی‌ عمومی و... تصویب شد.

معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد گفت: اقدام بعدی ما کمک پنج میلیاردی به دانشگاه علوم پزشکی مشهد و تولید هفت هزار ماسک N95 برای پرسنل و کادر درمان است. حوزه کاری دیگر ما موضوعات اقتصادی و تاثیر آن بر روی مردم است؛ در این راستا تقریبا بدهی‌های واحدهای تجاری موقت، عوارض کسب و عوارض صنفی آن‌ها به مدت سه ماه بخشیده شد و تمام غرفه‌ها ومغازه‌هایی که مالک آن شهرداری بوده را از موارد ذکر شده معاف کردیم.

خواجه‌نائینی مطرح کرد: این بیماری تاثیراتی را هم بر بخش خصوصی پیمانکاری گذاشته است که در این راستا 50 هزار بسته معیشتی در حال آماده‌سازی است تا در ماه مبارک رمضان میان کارکنان شهرداری که حقوق ثابت ندارند توزیع شود. امیدواریم با این مجوعه اقدامات بتوانیم در کنار مردم باشیم و رضایت آنان را کسب کنیم.

وضعیت شهر مشهد نسبت به دیگر کلان‌شهرها بهتر است

در بخش دیگری از این جلسه سیدعلی‌اکبر شمسیان، رییس جهاد دانشگاهی خراسان رضوی ضمن تشکر از شهرداری مشهد برای تعطیلی مترو‌ و ناوگان اتوبوس و اشاره مقایسه‌ای ‌روش‌های غربال در ایران‌ و دیگر کشورها تصریح کرد: در حال حاضر شهر مشهد نسبت به دیگر کلان‌شهرها در وضعیت بهتری قرار دارد. همچنین هزینه انجام‌ آزمایش تشخیص ویروس کرونا به مرتب کمتر از هزینه‌های درمان‌است.

وی ادامه داد: در گذشته نیز توانستیم در ایران واکسن سل را تولید کنیم که این کار نقش موثری در کاهش ابتلا و تلفات این بیماری داشته است و امیدواریم این اتفاق برای ویروس کرونا نیز رخ دهد.

رییس جهاد دانشگاهی خراسان رضوی ضمن درخواست حمایت شهرداری از طرح های اجرایی در جهاد دانشگاهی مشهد، گفت: پس از راه‌اندازی آزمایشگاه تشخیص ویروس کرونا به روش مولکولی خوشبختانه با حضور نیروهای داوطلب متخصص در بخش آزمایشگاه‌ ویژه کرونا و استقبال جوانان متخصص مواجه شدیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اتوبوس شهرداری مترو مشهد شورای اسلامی شهر مشهد جهاد دانشگاهی شهرداری مشهد تشخیص ویروس شهر مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۶۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۱۲ هزار میلیارد تومانی منوریل قم / چالش عبور از مقابل حرم حضرت معصومه (س) حل نشد

معاون مالی و اقتصادی شهرداری قم گفت: پروژه منوریل از پارک‌سوار شمالی تا مصلی برای تکمیل به هشت هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که جمع هزینه‌های صرف شده به ۱۲ هزار میلیارد تومان خواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، مهرداد توکلی‌مقدم امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم که در ساختمان شهید زین الدین برگزار شد با اشاره به لایحه شهرداری قم به منظور گرفتن مجوز شورای شهر در فعال کردن کارگاه منوریل اظهار کرد: شهرداری قم با سه شرط اجرای این پروژه را پذیرفته که حل شدن مشکلات حقوقی و قراردادی از جمله آن است.

وی افزود: این پروژه برای راه اندازی تا مصلی به ۸ همت اعتبار نیاز دارد که در مجموع هزینه این مقدار از اجرای پروژه به ۱۲ همت خواهد رسید.

محمدرضا انگشت‌باف، مدیرعامل سازمان قطار شهری شهرداری قم نیز در این جلسه با اشاره به اقداماتی مانند برق‌دار کردن پست ۶۳ کیلوولت برق برای این پروژه، اضافه کرد: ارزش ریالی امروز این پست برق ۶۰۰ میلیارد تومان است.

وی با اشاره به جمع بندی مسائل پروژه و ارسال مدارک به شورای عالی فنی کشور تاکید کرد: جلسه شورای عالی فنی کشور ساعت ۱۵ امروز برگزار خواهد شد و پیش بینی ما مصوب شدن پروژه منوریل است.

مدیرعامل سازمان قطار شهری قم با اشاره به اینکه آخرین توافق شهرداری قم و پیمانکار منوریل مربوط به سال ۱۳۹۶ است، تصریح کرد: در سال ۱۳۸۸ که این پروژه آغاز شده، ۸۳ میلیون یورو ۶۳۰ میلیارد ریال هزینه توافق شده بود که بر این مبنا قیمت هر کیلومتر منوریل ۲۵ میلیون یورو محاسبه شده بود.

انگشت‌باف اضافه کرد: ادعای پیمانکار این بود که قسمت ارزی پروژه به ۲۳۲ میلیون یورو برسد که در نهایت این عدد را به ۱۸۵ میلیون یورو رساندیم.

وی ادامه داد: این اعداد برای تکمیل پروژه منوریل به میزان ۶.۸ کیلومتر تصمیم گیری شده و از پارک سوار شمالی تا مصلی قدس را دربرمی گیرد. بر این مبنا نیاز مالی این پروژه ۱۱۰ میلیون یورو و ۱,۲۰۰ میلیارد تومان است. بر اساس این برآورد منوریل برای قم کیلومتر ۳۴ میلیون یورو تمام خواهد شد.

سیدمرتضی سقائیان‌نژاد، شهردار قم نیز در این جلسه گفت: با مصوبه شورای شهر در واقع مشکلات مبنا و کمیسیون به عنوان کنسرسیوم پیمانکاران را در شورای عالی فنی کشور برای ۶.۸ کیلومتر از پروژه حل می‌کنیم.

وی تاکید کرد: مسئله اصلی این است که باید برای عبور از مقابل حرم مطهر چاره اندیشی کنیم چرا که اگر بعد از این مصوبات نتوانیم این مشکل را حل کنیم، برای بار دوم به مسائل جدی تری برخورد خواهیم کرد.

محسن محرری، رئیس شورای اسلامی شهر قم نیز در این جلسه با بیان اینکه به طور قطع عبور منوریل از مقابل حرم مطهر مشکلات فنی و اجتماعی زیادی خواهد داشت اظهار کرد: مصوبه شورای شهر نباید به حدود اجرای پروژه منحصر شود چرا که حل کردن این مسائل زمان بر است و ممکن است شدنی نباشد.

وی معتقد است حدود اجرای پروژه منوریل باید به گونه‌ای طراحی شود که علاوه بر تعیین تکلیف این پروژه نیمه تمام، احداث خط دوم متروی قم را زیر سوال نبرد.

به گزارش ایمنا، در نهایت شورای اسلامی شهر قم، فعال کردن کارگاه منوریل قم و هزینه کرد مدیریت شهری برای این موضوع را با شروطی مانند اختصاص اراضی ۷۴ هکتاری به عنوان معوض، تصویب کرد.

کد خبر 751114

دیگر خبرها

  • هزینه ۱۲ هزار میلیارد تومانی منوریل قم / چالش عبور از مقابل حرم حضرت معصومه (س) حل نشد
  • دستگیری متهم به جعل مهرهای ادارات در مشهد
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • قرارگاه جهاد آسفالت در کرمان راه اندازی شد
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی
  • برگزاری آزمون گسترده استخدامی مشاغل کیفیت بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی هرمزگان